Zoeken
  • sport453

Bouw klimbos Klimdaris

In 2015 is het klimbos op Terschelling gebouwd. 1 mei 2015 deed Burgemeester Wassink de opening van 3 routes in het klimbos op West Terschelling.


Maar we gingen door met de bouw. 2 jaar later hebben we 2 routes voor de allerkleinsten erbij gebouwd. Er stonden zo veel teleurgestelde kindertjes voor onze neus die nog geen 1.30m waren en dus niet in het hoge parcours konden, dat we hadden besloten om ook voor hen een lage baan te maken.


Nu kan het hele gezin bij ons klimmen.


Maar waar nu in 2019 hebben we zin om ons klimbos Klimdaris nog meer uit te breiden, zodat vaste klanten regelmatig wat nieuws beleven.


We zijn nu bezig met een vierde baan. En hoe deze er uit gaat zien? Dat verklappen we nog niet. Zoek ons op voor het verslag van deze voortgang....

74 keer bekeken0 reacties

word lid van onze nieuwsbrief

© 2023 by James Consulting. Proudly created with Wix.com

over ons

Sinds het jaar 2000 is Sportevents Terschelling actief in het organiseren van activiteiten op het prachtige eiland Terschelling. Opgericht door de eilander Nairn Smith, die na zijn opleiding aan de sportacademie in Groningen zijn passie op zijn geliefde eiland kon ontwikkelen. Wat ooit begon met een vlieger een een paar bogen voor boogschieten is nu uitgegroeid tot het grootste outdoorbedrijf van Terschelling. 

De passie voor sport en het werken met mensen heeft Nairn overgedragen aan de medewerkers. In 2018 is deze outdoortak gefuseerd met evenementenbureau "Mooi Weer" om onze krachten te bundelen en u als bezoeker het beste te kunnen bieden.

 

Klimbos Klimdaris is gebouwd in 2015 en is eigendom van Nairn Smith en Regina Orsel

Met nog steeds de kwaliteit en veelal dezelfde werknemers van voorheen SportEvents Terschelling

Wij heten u van harte welkom

contact

kantoor

Burgermeester Reedekerstraat 29

8881 BZ Terschelling

06-37244762