veiligheid

Ons klimbos is TUV gecertificeerd en we zijn aangesloten bij de Branche-organisatie Sport Institute Europe. Ons bos wordt jaarlijks gecontroleerd op veiligheid.

Wij werken met het veilige CLIC-IT systeem. 

Je hebt de beleving van een systeem met losse karabines, maar kunt zodra je ingezekerd bent niet meer los komen van het parcours.

Het blijft zo een actieve beleving.

Validiteitsverklaring

Voorafgaand aan uw activiteit dient u een validiteitsverklaring te tekenen.

Voor jongeren onder de 18 jaar dient een volwassene te tekenen.

Indien u met een groep (school of bedrijf) komt volstaat het wanneer één  persoon voor de gehele groep tekent.

In deze verklaring verklaart u zich bewust te zijn van de risco’s en fysiek en mentaal in staat te zijn om de activiteit te doen.

OPENINGSTIJDEN
Tijdens vakanties zijn wij dagelijks geopend
Afhankelijk van de drukte kan dit zijn vanaf 10:00 uur 'smorgens, maar in de wat rustige vakanties is dit meestal vanaf 13:00 uur

© 2023 by James Consulting. Proudly created with Wix.com

Sinds het jaar 2000 is Sportevents Terschelling actief in het organiseren van activiteiten op het prachtige eiland Terschelling. Opgericht door de eilander Nairn Smith, die na zijn opleiding aan de sportacademie in Groningen zijn passie op zijn geliefde eiland kon ontwikkelen. Wat ooit begon met een vlieger een een paar bogen voor boogschieten is nu uitgegroeid tot het grootste outdoorbedrijf van Terschelling. 

De passie voor sport en het werken met mensen heeft Nairn overgedragen aan de medewerkers. In 2018 is deze outdoortak gefuseerd met evenementenbureau "Mooi Weer" om onze krachten te bundelen en u als bezoeker het beste te kunnen bieden.

 

Klimbos Klimdaris is gebouwd in 2015 en is eigendom van Nairn Smith en Regina Orsel

Met nog steeds de kwaliteit en veelal dezelfde werknemers van voorheen SportEvents Terschelling

Wij heten u van harte welkom